Kulunut viikko on mennyt sen verta kiireisenä, ettei kaupoissa ole ehtinyt kierrellä, eikä shoppailua ole oikeastaan edes kaivannut yhtään. Rahaa on kulunut yllättävän vähän, lähinnä opiskelijalounaisiin.


Mutta kaikki ei voi sujua aina hyvin. Sain eilen elämäni ensimmäisen parkkisakon, 40 euroa. Minulla oli lainassa vanhempieni auto, olin liikkeellä kiireellä, eikä vapaita laillisia pysäköintipaikkoja ollut läheisyydesä ja... No, olisihan sitä voinut lähteä liikkeelle aikaisemmin ja etsiä sen paikan siitä jostain hiukan kauempaa, mutta nytpähän tiedän, että  kiireessä ei kannata lähteä autolla keskustaan. (ja kun olen jo useamman vuoden onnistunut välttämään kaikenlaiset sakot...)

Auto on nyt palautettu, kun en sitä enää tarvitse (piti saada haettua tavaraa isompi lasti kerralla - se on hoidettu) ja en kyllä sitä olisi kauempaa halunnutkaan pitää. Jos on auto käytössä, sitä tulee käytettyä myös aivan turhiin reissuihin, jotka voisi tehdä jalan, pyörällä tai bussilla.

Ainii, pyöräni on vieläkin siellä jossain kaverini kaverilla huollettavana. Pitäisi saada se mahdollisimman pian, jottei tarvitse maksaa bussilla liikkumisesta.