Flunssan myötä apteekkiin johti polkuni. Buranaa ja nenäsumutetta. Vanhempien kaapista yskänlääkettä. Kaupasta teetä, hunajaa ja mustaherukkamehua. Ja tietenkin nenäliinoja. Ei ole halpaa sairastaa, noihin tarpeisiin meni suunnilleen 15 euroa.

Kipeänä olisi mukava myös ottaa rennosti ruoan suhteen ja syödä jotain hyvää ja maittavaa. Tai sitten vain raahaudun opiskelijaravintolaan tartuttamaan flussaani eteenpäin - jos sairaudeltani pääsen kotoani minnekään liikkeelle...

Herkkujen syöminen on muuten yllättävän kallista. Kahden euron karkkipussista tai suklaalevystä tulee harvinaista herkkua kun pitää valita sokerikasan ja oikean ruoan välillä. (Tosin joskus valinta saattaisi myös mennä toisin...) Osa ihmisistä onneksi myös joskus vaivautuu tarjoamaan omista herkuistaan myös muille.


Olen syönyt lähes joka päivä vain yhden lämpimän aterian, myöhäisen lounaan, ja iltaisin havahtunut nälkään, kun en ole tullut syöneeksi loppupäivänä mitään. Kait se on ihan terveellistäkin syödä nälkäänsä eikä pelkästä tottumuksesta.